Senin, 01 September 2014

χρονοδιάγραμμα των

Η διαδικασία αναζήτησης εργασίας περιλαμβάνει πολλά για το σχεδιασμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια, έτσι δεν είναι καμία κατάπληξη ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται συγκλονισμένοι γρήγορα και ακόμη και λίγο έξω από τον έλεγχο. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να οργανώσει την αναζήτηση εργασίας σας, ώστε να έχετε μια σαφή περιγραφή της στρατηγικής και ένα δομημένο πρόγραμμα για να σας κρατήσει κινείται προς τα εμπρός.

<β> Περίγραμμα στρατηγική σας </ b>

Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα περίγραμμα της στρατηγικής για την αναζήτηση εργασίας σας. Αναφέρετε τις τακτικές που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, και το χρονικό διάστημα που θα αφιερώσουν σε κάθε τακτική. Μια τυπική λίστα θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

· Δίκτυο με επαφές
· Αναζήτηση σε απευθείας σύνδεση περιοχές εργασίας
· Αναζητήστε περισσότερες διαφημίσεις εφημερίδων

Μερικοί ειδικοί λένε ότι η απασχόληση λιγότερο από το 20% του συνόλου των θέσεων εργασίας βρίσκονται μέσα στην εφημερίδα ή σε απευθείας σύνδεση, με το υπόλοιπο 80% βρεθεί μέσω της δικτύωσης. Γνωρίζοντας αυτό, να αποφασίσουν πόσο χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσουν στην αναζήτηση εργασίας σας, στη συνέχεια, να χορηγεί το χρόνο αναλόγως.

<β> Ορίστε τα βήματα </ b>

Στη συνέχεια, για κάθε τακτική δημιουργήσετε μια λίστα με τα βήματα που εμπλέκονται. Εδώ είναι ό, τι αυτό μπορεί να μοιάζει για το "Δίκτυο με επαφές" τακτική:

· Κλήση της επαφής
· Ζητήστε να ανταποκριθεί για 30 λεπτά για να πάρει ανατροφοδότηση και τις προτάσεις τους σχετικά με το βιογραφικό σας, καθώς και τη στρατηγική για την αναζήτηση εργασίας σας
· Επιβεβαιώστε την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο του ραντεβού
· Συνάντηση με την επαφή, σημειώσεις για τη συνομιλία και τη συλλογή ενός ή δύο παραπομπές σε άλλες επαφές που θα μπορούσε να συναντηθεί με
· Παρακολούθηση συνάντηση με ένα ευχαριστήριο σημείωμα
· Ελέγξτε πίσω με την επαφή μετά από ένα με δύο μήνες, εάν είστε ακόμα ψάχνουν για μια θέση εργασίας

Μόλις έχετε τα βήματα που αναφέρονται, θα έχετε δημιουργήσει μια λίστα ελέγχου για τον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει κάθε βήμα κατά μήκος του τρόπου.

<b> Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα </ b>

Τώρα δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα των καθημερινών δραστηριοτήτων, έτσι ώστε να κάνουν κάτι με την αναζήτησή σας κάθε μέρα. Ένα βασικό πρόγραμμα μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι:

Πρωί

- Πρόσκληση δύο επαφές για να ορίσετε συναντήσεις δικτύωσης
- Γράψτε τις ερωτήσεις για να ζητήσει κατά τη διάρκεια κάθε ραντεβού
- Προετοιμασία πακέτου βιογραφικό για κάθε ραντεβού που
- Προετοιμασία και αποστολή βιογραφικών για δουλειά βρεθεί στο διαδίκτυο ή στην εφημερίδα

Απόγευμα

- Φροντίστε δικτύωσης ραντεβού (αν έχει προγραμματιστεί προηγουμένως)
- Γράψτε ευχαριστήριο

Tidak ada komentar:

Posting Komentar