Senin, 01 September 2014

σετε να εξαγοράσετ

Είμαι βέβαιος ότι όλοι έχουμε δει τις διαφημίσεις: "Κερδίστε εβδομαδιαία γέμισμα των φακέλων $ 1.000 από το σπίτι" Έχετε μπει ποτέ στον πειρασμό να στείλετε τα χρήματά σας για αυτό; Έχω. Ευτυχώς εγώ δεν το κάνω, αλλά ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν. Ακούγεται τόσο μεγάλη, έτσι δεν είναι; Καθίστε στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση, ενώ το γέμισμα εκατοντάδες φακέλους, και να πάρετε μια ωραία επιταγή κάθε εβδομάδα. Μακάρι να υπήρχε μια τέτοια δουλειά! Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, αυτό δεν γίνεται. Γιατί; Οι εταιρείες μπορούν να αγοράσουν εύκολα μια μηχανή που όχι μόνο θα γεμίσει τους φακέλους τους, θα πάει πάσο, επίσης, να συγκεντρώνει και να εφαρμόσει τα ταχυδρομικά τέλη, σε πολλές περιπτώσεις. Τα μηχανήματα αυτά συνήθως κοστίζουν μερικές χιλιάδες δολάρια. Γιατί πάνω στη γη θα σας πληρώνουν χιλιάδες δολάρια το μήνα για να γεμίσει φακέλους τους, όταν θα μπορούσε να αγοράσει ένα μηχάνημα για ένα τέλος του χρόνου, που θα συνεχίσει να γεμίσει φακέλους τους για τα επόμενα χρόνια; Δεν έχει κανένα νόημα.

Απατεώνες θέλουν να πιστεύουν. Ξέρουν ότι είστε απελπισμένοι για να εργαστεί στο σπίτι. Ξέρουν ότι Moms θα κάνει σχεδόν τα πάντα για να είναι σε θέση να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά τους και να κερδίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Ξέρουν ότι οι φοιτητές χρειάζονται επιπλέον χρήματα, και οι συνταξιούχοι που ζουν σε ένα σταθερό εισόδημα. Και θέλουν τα χρήματά σας. Ξέρουν ότι είστε πρόθυμοι να πιάτο έξω από δέκα ή είκοσι δολάρια, αν θα επιτρέψει σε σας για να κερδίσετε κάποια καλή έξτρα μετρητά.

Οι απατεώνες είναι πολύ πρακτική λέγοντας ακριβώς τις σωστές λέξεις για να σας πάρει για να πιστεύουν ότι είναι για πραγματικό. Έχουν κάνει αυτό για χρόνια, και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή σύντομα. Πάρα πολλοί άνθρωποι πέφτουν για τα ψέματά τους, και οι απατεώνες κερδίζουν ένα πολύ συμπαθητικό εισόδημα ίδιοι - από απομάκρυνση παραφυάδων σας από hard-earned χρήματά σας!

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που πρέπει να σκεφτούμε για μια στιγμή. Οι απατεώνες δεν είναι οι μόνοι που κάνουν την κοροϊδεύουμε μεγάλο μέρος του χρόνου. Επίσης ξεγελιόμαστε. Βλέπουμε μια διαφήμιση όπως η παραπάνω, και να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε για το πόσο μεγάλη θα ήταν ότι, για να καθίσει στο σπίτι και φακέλους πράγματα όλη την ημέρα. Οραματιζόμαστε τον εαυτό μας πηγαίνει στην τράπεζα με μια βαριά επιταγή, να είναι σε θέση να πληρώσει όλους τους λογαριασμούς μας στην ώρα τους, και να έχουν χρήματα πάνω. Βλέπουμε τα παιδιά μας, βοηθώντας μας να γεμίσει φακέλους, ώστε η οικογένεια να κερδίσετε ακόμα περισσότερα χρήματα. Βλέπουμε τους εαυτούς μας οδηγείτε ένα νέο αυτοκίνητο, αγοράζοντας ένα ωραίο σπίτι, όλα από το φάκελο γέμιση εσόδων μας.

Την ίδια στιγμή, μια μικρή φωνή βαθιά μέσα μας αρχίζει να μιλήσει, "Περιμένετε ένα λεπτό, κάτι γι 'αυτό φαίνεται καλό για να είναι αληθινό ..." - Αλλά φίμωσης προβλέπει ότι η φωνούλα. Δεν θέλουμε να το ακούω αυτό. Έχουμε πει τη φωνή, "χαλάς τη φαντασία μου, σκάσε Πρέπει να είναι αληθινό?. Χρειάζομαι αυτό τόσο άσχημα Θα ήταν η απάντηση στις προσευχές μου.". Έτσι στέλνουμε τα χρήματα μας, να πάρει εξαπατάται και στη συνέχεια να κλωτσήσει τους εαυτούς μας για να είναι τόσο ηλίθιοι. Ο απατεώνας απλώς φύτεψε την ιδέα στο μυαλό μας, μπορούμε να επιβιβάζονται και έτρεξε με αυτό.

  Μην τους αφήσουμε να το κάνει αυτό για σας, και δεν το κάνουμε αυτό στον εαυτό σου! Να είστε ρεαλιστές σχετικά με την αναζήτησή σας για δουλειά στο σπίτι. Καταλάβετε ότι η εργασία στο σπίτι σημαίνει εργασία στο σπίτι. Δεν μπορείτε να περιμένετε να πάρετε μια ανόητη δουλειά και να κερδίσουν πολλά χρήματα από αυτό. Τις περισσότερες φορές, θα κερδίζουν λιγότερα εργασίας στο σπίτι από ό, τι κάνετε σε μια κανονική δουλειά. (Εκτός αν ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.)

Σαν δευτερεύουσα σημείωση, πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες στο σπίτι είναι ένοχοι για την ίδια τακτική όταν προσπαθούν να προσλάβουν νέους αντιπροσώπους. Θα σας πω ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα ενώ έχοντας τη διασκέδαση. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά βολικά ξεχάσετε να αναφέρετε ότι θα πρέπει να εργάζονται. Θα πρέπει να είναι συνεπής στις προσπάθειές σας, και να εργαστούν για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικά. Θα πρέπει να πουλήσει κάτι, είτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να μιλήσω με τους ανθρώπους, είτε online, μέσω τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως. Δεν χρειάζεται απλά εγγραφείτε και να αρχίσετε να εξαγοράσετε μεγάλα paychecks. Κρατήστε αυτό κατά νου, όταν διερεύνηση επιχειρηματικών ευκαιριών.

Τελικά, είμαστε υπεύθυνοι για τις δικές μας ενέργειες. Ναι, οι απατεώνες χρησιμοποιούν βρώμικα κόλπα. Αλλά έχουμε την επιλογή είτε να τα πιστεύεις είτε όχι. Ευτυχώς, μπορούμε να είμαστε πιο έξυπνοι από ό, τι είναι. Όλοι έχουμε αυτό το τακτοποιημένο μικρό ενσωματωμένο σύστημα προειδοποίησης που ονομάζεται διαίσθηση. Χρησιμοποιήστε το. Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, ή έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σε όλα, ακούστε αυτό.

Αντί να είναι απελπισμένοι για να εργαστούν στο σπίτι, είναι αποφασισμένος να βρει μια πραγματική ευκαιρία. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και να μάθουν όσο μπορείτε σχετικά με τις απάτες και τις πραγματικές ευκαιρίες που προσφέρονται. Υπάρχουν τόσες πολλές μεγάλες εταιρείες εκεί έξω που πραγματικά θέλουν να προσλάβουν καλούς ανθρώπους να εργάζονται στο σπίτι. Και όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες μεγάλες εταιρείες θα ενώνει τις τάξεις. Αυτό είναι πολύ καλά νέα για εμάς, γιατί είναι οι πιο νόμιμες ετα

Tidak ada komentar:

Posting Komentar